Składniki:
Forma:
21x32cm
|
Przygotowanie:
|
Masa:
500g sera z wiaderka
4 łyżki cukru pudru (wg upodobań)
2 galaretki brzoskwiniowe
Galaretka:
3 galaretki truskawkowe
4,5 szkl wrzątku
Dodatkowo:
Herbatniki czekoladowe
|
Masa:
Galaretki rozpuścić w 2 szkl
wody i wystudzić. Ser zmiksować z cukrem pudrem. Wlać
tężejące galaretki i połączyć wszystko
mikserem. Na końcu wrzucić kawałki czekolady i wymieszać. Gotową masę wylać na herbatniki.
Wierzch przykryć stężoną
galaretką.
Schłodzić w lodówce.
|
poniedziałek, 21 sierpnia 2017
Sernik na zimno
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz